KOLNOVICE SPRING 2005 - náplň akce

Fotky, videa, mraky, bouřky, blesky,letadla, vesmír...
Rozzlobení muži | Zvrácený | Vtípky | Šťastné vdovy
Uživatelský avatar
Kulda
VIP
Příspěvky: 286
Registrován: 27 zář 2003 20:36
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda » 08 dub 2005 00:53

Makay píše:No, tak hoooodně štěstí. Ale podle ohlasů to vypadá, že je chuť hrát něco jiného než tohle stále dokola.

Ee DOD myslím nebude vůbec - spíše počítám více DC a BF vietnam a new mody
Toshiba Qosmio x300-14Y /C2Dm t9550,4gb ddr3, 9800gtx 1gb ddr3, ...../

Uživatelský avatar
Anatolij
VIP
Příspěvky: 225
Registrován: 29 zář 2003 15:40
Antispam: 2
Bydliště: Brno / Lipová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatolij » 08 dub 2005 13:40

Mnozí se na akci svědomitě připravují týdny dopředu.
Obrázek
Upřený pohled pravého snipera
Obrázek
"Že by teráči dali bombu za strom? ..."
Obrázek
"... nedali"
Obrázek
Ale s takovou tu válku nevyhrajem ...
Obrázek

herma
VIP
Příspěvky: 468
Registrován: 27 zář 2003 20:05
Vlastní auto: nic
Antispam: 2
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herma » 08 dub 2005 17:53

kua vdyť ho vyrazí....
Phenom II 960T / Gigabyte 970A-D3 / 2*4GB DDR3 / Asus Radeon 7770 2GB /120SSD + 1000 + 2TB NAS/ 24" + 20" Samsung
net 40Mbit / 10Mbit

Uživatelský avatar
Loutka
VIP
Příspěvky: 194
Registrován: 05 říj 2003 13:32
Bydliště: Česká Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka » 08 dub 2005 18:35

Toho "Darmošlapa" kterého platíme z našich daní měli vyrazit už dávno :lol:
LCD ACER 22" P223Wd
Notebook Acer Aspire 5738G T6600 2x2,2 Ghz ,4GB memory 800mhz , Ati mobility Radeon HD4570 512mb , 320 HDD
Můj Downhill:Rám NORCO,Vidlice dvojkorunková Marzocchi Drop off triple 170 zdvih,Tlumič DNM Raimond 750 180 zdvih,brzdy Hydra.HAYES FX-9 203mm,pedaly a představec DA BOMB,Řidítka s hrazdou AMOEBA ráfky Alexrims DN-24,pláště MAXXIS 2,5,[/size]
Auto: Renault Laguna Grandtour 1.9DCi 2003 Combi
MOBIL: Sony Ericsson W810i

POSTA
VIP
Příspěvky: 132
Registrován: 07 led 2004 23:06
Bydliště: Lipová (JE)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od POSTA » 08 dub 2005 20:24

Pak nemají mít vlaky :shock: spoždění :!: :P
Naposledy upravil(a) POSTA dne 09 dub 2005 17:09, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire 3692 1,73 GHz,760 MB Ram| Wifi 512

Uživatelský avatar
Anatolij
VIP
Příspěvky: 225
Registrován: 29 zář 2003 15:40
Antispam: 2
Bydliště: Brno / Lipová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatolij » 08 dub 2005 22:13

ad komunikace:
Testnul jsem teď po localu RogerWilco a zdá se, že to fuguje. Sice kvalita se mi nezdá nijak zázračná, ale stačit to bude.

Uživatelský avatar
Makay
VIP
Příspěvky: 125
Registrován: 05 pro 2003 22:04
Bydliště: Taunton, UK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makay » 08 dub 2005 22:19

Pošta tvoje "Spoždění" mi málem vytrhlo oči z důlku...

No nic ale jinak fotečky nááááádhernééééé :D :lol: :shock: :lol:
Obrázek

herma
VIP
Příspěvky: 468
Registrován: 27 zář 2003 20:05
Vlastní auto: nic
Antispam: 2
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herma » 08 dub 2005 23:22

2Makay: to je jen lehký nedostatek citu pro češtinu....to by se mohlo časem napravit :-)
Phenom II 960T / Gigabyte 970A-D3 / 2*4GB DDR3 / Asus Radeon 7770 2GB /120SSD + 1000 + 2TB NAS/ 24" + 20" Samsung
net 40Mbit / 10Mbit

Uživatelský avatar
Makay
VIP
Příspěvky: 125
Registrován: 05 pro 2003 22:04
Bydliště: Taunton, UK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makay » 09 dub 2005 12:45

Loutka píše:Toho "Darmošlapa" kterého platíme z našich daní měli vyrazit už dávno :lol:

Ehm....myslím, že jelikož je zaměstnanec tak taky platí daně, ne? :wink:
A propo, každý má právo na přestávku, ne?




...nebo to nebylo o přestávce? :roll:
Obrázek

Uživatelský avatar
Loutka
VIP
Příspěvky: 194
Registrován: 05 říj 2003 13:32
Bydliště: Česká Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka » 09 dub 2005 15:23

Makay píše:
Loutka píše:Toho "Darmošlapa" kterého platíme z našich daní měli vyrazit už dávno :lol:

Ehm....myslím, že jelikož je zaměstnanec tak taky platí daně, ne? :wink:
A propo, každý má právo na přestávku, ne?




...nebo to nebylo o přestávce? :roll:
To je pravda že platí taky daně,ale až z našich peněz....
A na přestávku má nárok,ale né 8 hodin z 12!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Loutka dne 09 dub 2005 19:44, celkem upraveno 1 x.
LCD ACER 22" P223Wd
Notebook Acer Aspire 5738G T6600 2x2,2 Ghz ,4GB memory 800mhz , Ati mobility Radeon HD4570 512mb , 320 HDD
Můj Downhill:Rám NORCO,Vidlice dvojkorunková Marzocchi Drop off triple 170 zdvih,Tlumič DNM Raimond 750 180 zdvih,brzdy Hydra.HAYES FX-9 203mm,pedaly a představec DA BOMB,Řidítka s hrazdou AMOEBA ráfky Alexrims DN-24,pláště MAXXIS 2,5,[/size]
Auto: Renault Laguna Grandtour 1.9DCi 2003 Combi
MOBIL: Sony Ericsson W810i

Uživatelský avatar
Makay
VIP
Příspěvky: 125
Registrován: 05 pro 2003 22:04
Bydliště: Taunton, UK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makay » 09 dub 2005 15:36

Uh...zcela nechápu první větu...maminka mi říkala ať se líp učím....radši toho necháme :roll:
Obrázek

Uživatelský avatar
Krecak
VIP
Příspěvky: 117
Registrován: 02 říj 2003 22:31
Bydliště: Nádraží

Příspěvek od Krecak » 09 dub 2005 20:16

Loutka píše:
Makay píše:
Loutka píše:Toho "Darmošlapa" kterého platíme z našich daní měli vyrazit už dávno :lol:

Ehm....myslím, že jelikož je zaměstnanec tak taky platí daně, ne? :wink:
A propo, každý má právo na přestávku, ne?




...nebo to nebylo o přestávce? :roll:
To je pravda že platí taky daně,ale až z našich peněz....
A na přestávku má nárok,ale né 8 hodin z 12!!!!!!!!!!!
Co to meleš za hovadiny ty schlastané prasátko :!: :!: :!: Vždyť každé ráno vidím jak máš ty svoje oči divné-mírně podchlastané :twisted: :twisted: :twisted: Tak nezáviď nám Ty daně jinak bych ty daně zvedl já tobě když mi musíme na Vás dělat,A to buď rád že se můžeš svézt vlakem.Anebo Tě štve že nemůžeš mít tak hezké pracovní oblečení???Není nad pracovní moralku :shock:
AMD ATHLON XP 2200+,1800 MHz(6.75x267) 2200+ | MSI K7N2 Delta-L (MS-6570G) | 1024MB(2x PC3200 DDR SDRAM | ATI Radeon Sapphire X800 GT 256MB TV-out| DVD
Toshiba | NEC DVD-RW_ND-3500AG(Dual) | HDD 60GB/HDD80GB+HDD 80GB
LCD Samsung SyncMaster 931BF 19"
Notebook ACER Aspire 7720G

Uživatelský avatar
Kulda
VIP
Příspěvky: 286
Registrován: 27 zář 2003 20:36
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda » 10 dub 2005 19:55

JInak sosl jsem poslendí patch na BF komplet z verze 1.0 na verzi 1.6.19 + crack. At se to nemusí instalit patch na patch apod :)
Možná že to anatolij má ale já to neměl páč mi jeden ko**t nevrátil moje některé dvd s hrami.
Tímto chci také říct, at anatolij veme hlavně patche, cracky apod - možná i heřma jestli má vše zazalohované což určitě má :))
Toshiba Qosmio x300-14Y /C2Dm t9550,4gb ddr3, 9800gtx 1gb ddr3, ...../

herma
VIP
Příspěvky: 468
Registrován: 27 zář 2003 20:05
Vlastní auto: nic
Antispam: 2
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herma » 10 dub 2005 20:01

no vezmu, v tom problém není...i když těch 100 DVDček je už dost :-(
Phenom II 960T / Gigabyte 970A-D3 / 2*4GB DDR3 / Asus Radeon 7770 2GB /120SSD + 1000 + 2TB NAS/ 24" + 20" Samsung
net 40Mbit / 10Mbit

Uživatelský avatar
Anatolij
VIP
Příspěvky: 225
Registrován: 29 zář 2003 15:40
Antispam: 2
Bydliště: Brno / Lipová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatolij » 10 dub 2005 21:24

Kulda píše:JInak sosl jsem poslendí patch na BF komplet z verze 1.0 na verzi 1.6.19 + crack. At se to nemusí instalit patch na patch apod :)
Možná že to anatolij má ale já to neměl páč mi jeden ko**t nevrátil moje některé dvd s hrami.
Tímto chci také říct, at anatolij veme hlavně patche, cracky apod - možná i heřma jestli má vše zazalohované což určitě má :))
Hehe, trochu pozdě něco shánět, když už jsem doma :)
Ale na BF mám pár věcí. Na BF je ještě patch 1.6.19>1.61. Krom toho mám Forgotten Hope, BFV patch 1.2, EoD pro BFV (což ale asi stejně nebudem hrát). No a to je asi tak vše....
Poberu co se dá a na co nezapomenu. Nezapomeňte dotáhnout instalačky BF1942, BFV, UT a Red Orchestra (Kuldo)
Kuldo, ty hlavně ber FS2004, protože nikdo jiný to asi nemá!!!! Teda pošta jo, ale jistota je jistota.

Jinak, abych to pak nemusel roztrubovat na akci, tak když mi poběží komp a dáte do www browseru anatolij nebo mou IP, tak by vám měla vyběhnout stránka a instalačkama, instrukcema jak vše popořadě instalovat apod.

Buďte připraveni s místem na disku:
BF+DC+FH cca 4,5GB
BFV asi tak 1,5GB
AoE 200MB
FlatOut ???
Tenis ???
CS ???
F1 ???
UT2004 + RO uff, tak aspoň 4GB
FS2004 cca 4GB
LockOn cca 1,5GB
-----------
všechno tak 20GB. Neříkám, že všichni budou všechno instalovat ;)


A ještě naposledy připomínám případným letcům:
Jako přípravu na FS !!!vřele!!! doporučuji projít si tohle http://www.lkpr.info/takeoff/skolka/skolka.htm .... základy orientace v prostoru, navigace a hlavně frazeologie. K LockOnu je povídání u mě na stránkách.

herma
VIP
Příspěvky: 468
Registrován: 27 zář 2003 20:05
Vlastní auto: nic
Antispam: 2
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od herma » 10 dub 2005 21:48

Anatolij píše:Jinak, abych to pak nemusel roztrubovat na akci, tak když mi poběží komp a dáte do www browseru anatolij nebo mou IP, tak by vám měla vyběhnout stránka a instalačkama, instrukcema jak vše popořadě instalovat apod.
hehe, ftp je rychleší viť :-)
Phenom II 960T / Gigabyte 970A-D3 / 2*4GB DDR3 / Asus Radeon 7770 2GB /120SSD + 1000 + 2TB NAS/ 24" + 20" Samsung
net 40Mbit / 10Mbit

Uživatelský avatar
Kulda
VIP
Příspěvky: 286
Registrován: 27 zář 2003 20:36
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda » 10 dub 2005 21:59

JInak doplním
CSko má 1.67gb
Flatout má 2.8gb
Tenis má cca 1.5gb

JInak nemůžu najít BFV tak ho někdo vemte!! sem zatím nainstalil bfko a patchnul - zbytek na akci :)
Toshiba Qosmio x300-14Y /C2Dm t9550,4gb ddr3, 9800gtx 1gb ddr3, ...../

Uživatelský avatar
Anatolij
VIP
Příspěvky: 225
Registrován: 29 zář 2003 15:40
Antispam: 2
Bydliště: Brno / Lipová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anatolij » 10 dub 2005 22:32

herma píše:hehe, ftp je rychleší viť :-)
No to by bylo, ale on to je jenom Apache bez ftýpka :). Budu v tom mít jen pár menších souborů. Image nechám pro win sdílení.

POSTA
VIP
Příspěvky: 132
Registrován: 07 led 2004 23:06
Bydliště: Lipová (JE)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od POSTA » 11 dub 2005 11:28

Tak to se do toho vlezu :twisted:
Acer Aspire 3692 1,73 GHz,760 MB Ram| Wifi 512

Uživatelský avatar
KoJaK
VIP
Příspěvky: 216
Registrován: 27 zář 2003 21:08
Vlastní auto: FIAT BRAVO
Bydliště: MIKULOVICE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoJaK » 11 dub 2005 12:57

Add Anatolij & Krecak foto: MEGA ROFL

Docela jsem umíral smíchy !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Add místa na disku: Hmmm kua FS mám, Flatout taky, DC + BF + CS - Source nimam ... kua a 5Gb volného :shock: :?
Athlon 64 X2 3800+ DUAL CORE | Gigabyte GA-MA790X-DS4 | XILENCE XP700 700W Gaming Edition | A-data 2x 1Gb DDR2 667MHz DUAL Channel | Sapphire ATi RADEON HD3870 TOXIC 512Mb DDR4 | Creative Audigy 5.1 | DVD-RAM LG GSA-H54L | 2x WD500Gb + WD250Gb | repro Creative 5.1 T5300 | Saitek X-45 | Logitech Force Feedback Wheel | Logitech myš + klávesnice | mobil ASUS P750
MTB: APACHE BLACKHAWK DISC 2005
AUTO: FIAT BRAVO 1.6SX 100 16V

Obrázek

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host